Vučić danas na Samitu kvadrilaterale u Varni

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas na Samitu kvadrilaterale u Varni

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u Varni gde će učestvovati na Samitu kvadrilaterale Srbije, Grčke, Bugarske i Rumunije. 

Tom prilikom, predsednik Vučić imaće bilateralni sastanak sa počasnim gostom Samita, predsednikom Vlade Izraela Benjaminom Netanijahuom, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Sastanku Samita kvadrilaterale prisustvovaće i predsednica Vlade Rumunije Vjorika Danćila, predsednik Vlade Republike Bugarske Bojko Borisov i predsednik Vlade Republike Grčke Aleksis Cipras.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Zajedno za stabilnost i razvoj regiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas u Varni, na Samitu kvadrilaterale, Bugarskoj, Rumuniji i Grčkoj na podršci koju pružaju Srbiji na evropskom putu i izrazio uverenje da će države zajedno nastaviti da rade na stabilnosti i punom prosperitetu ovog dela Evrope...Vučić je na zajedničkoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.