Vodovod apeluje na građane:  Koristite vodu namenski, prevelika potrošnja u podavalskim naseljima

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodovod apeluje na građane: Koristite vodu namenski, prevelika potrošnja u podavalskim naseljima

Direktor JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Dragan Ðorđević ukazao je na nenamensko trošenje vode

Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" registrovalo je proteklih nekoliko dana da je, sa porastom dnevnih temperatura, došlo do povećanja potrošnje vode, posebno u rubnim delovima prestonice.

Ako putujete u Grčku evo kuda da idete da biste IZBEGLI GUŽVU! (MAPA)

Direktor tog preduzeća Dragan Ðorđević je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je ta potrošnja posebno visoka u podavalskim naseljima Pinosava, Beli Potok i Zuce, što ukazuje na nenamensko trošenje vode, navodi se u saopštenju.

- Ako se izuzmu pojedina podavalska naselja, nema poremećaja u potrošnji vode, zbog čega apelujemo na sugrađane u tim delovima grada da troše namenski vodu. Pre svega da smanje aktivnosti na navodnjavanju poljoprivrednih i zelenih površina, polivanju i hlađenju pločnika i pranju vozila - istakao je Ðorđević.

On je ukazao da je to preduzeće blagovremeno obavilo sve neophodne pripremne radove kako bi se spremno dočekao letnji period, kao i da je maksimalnim angažovanjem svih svojih kapaciteta obezbeđena dovoljna količina vode za sve korisnike u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

APEL U podavalskim naseljima vodu treba trošiti namenski, a ovi delovi Beograda će danas imati problema sa snadbevanjem

Izvor: Blic, 26.Jun.2017, 07:33

Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" apelovalo je na stanovnike podavalskih sela da vodu ne troše nenamenski...Kako se navodu u saopštenju, stalnim merenjima na vodovodnim distributivnim sistemima proteklih nekoliko dana je, sa porastom dnevnih temperatura, registorvano značajno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.