Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Jul.2023, 09:44

Vesić: Tagovi sa Severnom Makedonijom funkcionišu odlično, uskoro s Hrvatskom, BiH, Grčkom

BEOGRAD – Integrisani sistem naplate putarine sa Severnom Makedonijom funkcioniše odlično, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, najavljujući da će uskoro isti sistem biti uspostavljen i sa Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom i Grčkom. Vesić je objasnio da prekonfiguracija “taga” podrazumeva prelazak na “postpejd” sistem plaćanja, odnosno umesto da građani uplaćuju novac […]
Vest Vesić: Tagovi sa Severnom Makedonijom funkcionišu odlično, uskoro s Hrvatskom, BiH, Grčkom objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Vesić: Sa Makedonom funkcioniše odlično, uskoro sistem zajedničke naplate putarine i sa Hrvatskom, BiH i Grčkom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2023

Integrisani sistem naplate putarine sa Severnom Makedonijom funkcioniše odlično, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, najavljujući da će uskoro isti sistem biti uspostavljen i sa Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom i Grčkom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.