Veliki požar izbio u blizini Atine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2021, 16:24

Veliki požar izbio u blizini Atine

Veliki požar izbio je danas u blizini industrijskog područja u blizini Atine.

Kako se navodi, više od 100 vatrogasaca sa 35 vozila i devet aviona borilo se sa požarom u predgrađu Varimpompi u blizini planine Parnita, usled visokih temperatura sa kojim se Grčka suočava danima unazad, prenosi Rojters.

Portparol vatrogasne brigade rekao je da požar ne preti fabrikama u tom području, ali da će se narediti evakuacija zone ukoliko bude bilo potrebno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Organi civilne zaštite pozvali su stanovnike na oprez i upozorili ih da drže zatvorene prozore i vrata kako bi sprečili iskre plamena da prodru u njihove domove.

U poslednjih nekoliko dana u Grčkoj je bilo više od 100 požara koje su potpirivali vetar i visoke temperature.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VELIKI POŽAR IZBIO PORED ATINE: Moguća evakuacija zone, stanovnici na oprezu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021

Veliki požar izbio je danas u blizini industrijskog područja u blizini Atine...Kako se navodi, više od 100 vatrogasaca sa 35 vozila i devet aviona borilo se sa požarom u predgrađu Varimpompi u blizini planine Parnita, usled visokih temperatura sa kojim se Grčka suočava danima unazad, prenosi Rojters...Portparol...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.