Vatrogasci se nadaju da će uskor staviti pod kontrolu požar kod Atine (VIDEO)

Izvor: Beta, 04.Avg.2021, 10:13

Vatrogasci se nadaju da će uskor staviti pod kontrolu požar kod Atine (VIDEO)

Vatrogasci koji su danas nastavili da se bore sa velikim šumskim požarom u podnožju Parnasa, nadomak Atine, rekli su da se nadaju da će vatra biti stavljena pod kontrolu u narednim satima."Situacija je bolja i nadamo se da će požar biti stavljen pod kontrolu u narednim satima", saopštila je vatrogasna služba.Premijer Grčke Kirijakos Micotaksi obišao je jutros selo Varibobi, 30 kilometara severozapadno od Atine, gde je najveća šteta od šumskih požara.Desetak kuća je izgorelo, a brojni objekti pretrpeli su veliku štetu. Iz Varibobija i iz još dva okolna sela evakuisano više od 300 ljudi.Više od 500 vatrogasaca, uz podršku helikoptera i aviona, jutros radi na gašenju požara, a gust dim stigao je i do centralnih delova Atine.Temperatura u Atini i drugim delovima Grče poslednjih dana dostiže 42 stepena Celzijusa.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

I DANAS SU NASTAVILI DA SE BORE SA VATRENOM STIHIJOM Vatrogasci se nadaju da će uskoro staviti pod kontrolu požar kod Atine

Izvor: Kurir, 04.Avg.2021

Vatrogasci koji su danas nastavili da se bore sa velikim šumskim požarom u podnožju Parnasa, nadomak Atine, rekli su da se nadaju da će vatra biti stavljena pod kontrolu u narednim satima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.