Vatrogasci gase požar pored Atine četvrti dan zaredom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2021, 08:40

Vatrogasci gase požar pored Atine četvrti dan zaredom

Vatrogasci se četvrti dan zaredom bore protiv požara u oblasti Vilija u zapadnoj Atiki, oblasti u kojoj se nalazi glavni grad Grčke, Atina.

Više od 420 vatrogasaca, koji imaju pomoć od kolega iz Poljske, ali i asistenciju iz vazduha, trenutno gase vatrenu stihiju, preneo je danas "Katimerini".

Vilija, gde je nekoliko kuća oštećeno do srede kasno uveče, trenutno nije ugrožena, jer vetar odvlači vatru u suprotnom smeru.

Ranije su lokalne vlasti evakuisale naselja Agija Paraskevi, Karauli, Teu, Panoramu i Titan, iz predostrožnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Borba sa požarima se nastavlja, gasi ih više od 420 vatrogasaca

Izvor: B92, 19.Avg.2021

Vatrogasci se četvrti dan zaredom bore protiv požara u oblasti Vilija u zapadnoj Atiki, oblasti u kojoj se nalazi glavni grad Grčke, Atina...Više od 420 vatrogasasca, koji imaju pomoć od kolega iz Poljske, ali i asistenciju iz vazduha, trenutno gase vatrenu stihiju, preneo je danas "Katimerini"...Vilija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.