Vatra divlja: Buknula nova žarišta VIDEO

Izvor: B92, 29.Avg.2023, 10:34

Vatra divlja: Buknula nova žarišta VIDEO

U Evrosu, požari traju već jedanaest dana. Nova žarišta buknula su u oblastima Lefkimi, Leptokarija i Treis Vrises, a na Rodopima u oblastima Kasitera i Kirki.

Najavljeno je da će sastanak grčke vlade o obnovi šuma u Evrosu i Parniti biti održan danas u 11 časova u Megaros Maksimosu.

Ministri su juče otputovali u Evros, gde je već počelo evidentiranje štete kako bi bile isplaćene naknade pogođenom stanovništvu.

U četvrtak će u grčkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << parlamentu biti održana rasprava o požarima, a u petak će, prema najavama, premijer Kirijakos Micotakis posetiti Rodos, koji je teško pogođen požarima u julu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.