Izvor: Blic, 28.Jun.2023, 09:30

"VRIŠTALA JE OD BOLA, REKLA JE DA NE MOŽE DA IZDRŽI" Oglasio se otac devojčice koju je ujela otrovna riba u Grčkoj: Evo kako se sve dogodilo

Vest da je devojčicu u poznatom grčkom letovalištu ubola otrovna riba dragon, uznemirila je mnoge kupače koji svoj odmor provode upravo na grčkoj obali. Majka devojčice od 8,5 godina preko fejsbuk grupe "Grčka info" obavestila je javnost da je njena ćerka nagazila na opasnu ribu, koja pri ubodu ispušta otrove. Poznata je kao dragon fish, riba zmaj, drakena, iliti weeverfish, a njen otrov je toliko jak da dovodi do paralize govora, a kod starijih srčanih bolesnika i do infarkta.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Devojčicu iz Srbije ubola otrovna riba u Grčkoj - evo šta da radite ako se i vama to desi

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2023

Vest da je devojčicu u poznatom grčkom letovalištu ubola otrovna riba dragon, uznemirila je mnoge kupače koji svoj odmor provode upravo na grčkoj obali.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.