VEROVATNO NISTE ČULI ZA NJEGA: Ako putujete u GRČKU, obratite pažnju na ovaj saobraćajni znak

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 20:44

VEROVATNO NISTE ČULI ZA NJEGA: Ako putujete u GRČKU, obratite pažnju na ovaj saobraćajni znak

Veoma je zbunjujuć.

Društvenom mrežom Fejsbuk kruži fotografija saobraćajnog znaka koji zbunjuje srpske vozače po Grčkoj.

Znak upozorava vozače da u narednih 10 kilometara budu pažljivi jer bi mogli da naiđu na maglu, ali ono što je više od znaka izazvalo pažnju jesu komentari naših ljudi.

Neki od najzanimljivijih bili su da u narednih 10 km postoji mogućnost da te oduva promaja, zatim da u sledecih 10 km ima duhova, ali i da može da dođe do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teleportovanja jedne polovine automobila u drugi?!

Magla je veoma opasna a o tome svedoče i prošlogodišnji udesi i na našim putevima, tačnije na auto-putu Beograd - Niš, kada je u blizini Jagodine došlo do užasnog lančanog sudara u kojem je živote izgubilo nekoliko ljudi. U takvim slučajevima vozite oprezno, usporite i držite rastojanje.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.