VELIKO NEVREME POGODILO GRČKU: Poplave ZAROBILE đake i profesore u školama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2021, 20:46

VELIKO NEVREME POGODILO GRČKU: Poplave "ZAROBILE" đake i profesore u školama (FOTO)

Nevreme u Grčkoj

 Kiša koja neprekidno pada od subote pretvorila je danas ulice u predgrađima Aleksandropolisa u bujične potoke i izazvala brojne probleme u tom gradu na severoistoku Grčke.

Firefighter Killed as Floods Hit Greece’s Evros https://t.co/w6Jw0tx0Pr via @Greece.GreekReporter.com Latest News from Greece pic.twitter.com/CtwhnMt2C2
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— qwerty (@qwerty14117587) February 1, 2021

Gradski zvaničnici su saopštili da su zbog poplavljenih ulica nastavnici i đaci zarobljeni u zgradama osnovne i srednje škole, ali da nisu u opasnosti, prenosi ANA.

Ozbiljno je ugrožena i opština Sufli, gde su oštećene kuće i poslovni lokali, dok je situacija pod kontrolom u opštinama Didimotikos i Orestijada.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.