Uzmi račun i pobedi, prvi krug u 17.45 na RTS-u

Izvor: RTS, 11.Mar.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uzmi račun i pobedi", prvi krug u 17.45 na RTS-u

Prvi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" startuje večeras u 17.45 na Prvom programu RTS-a.
To je samo jedna od 68 mera u borbi protiv sive ekonomije, a koverte sa fiskalnim računima od juče su u studiju RTS-a na Košutnjaku. Čak 300 tona koverata u bazenu površine 270 kvadratnih metara.

Za stan u Beogradu, "fijat 500L", putovanja u Francusku, Grčku, ukupno 177 nagrada, trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bi da budete jedan u više četiri miliona poslatih koverata.
Nagradama mogu da se nadaju svi koji su račune poslali do 10. marta minut pre ponoći.
Večerašnje izvlačenje je prvo od ukupno četiri - 18, 25. i 31. marta.
Sve koverte koje preostanu, učestvuju u svakom narednom kolu.
Izvlačenje kontroliše petočlana komisija iz tri ministarstva.
"Mi ćemo gledati prvenstveno ispravnost koverata i računa. Naravno da ćemo i posle tog perioda u skladu sa pravilima proveravati da li su ispunjeni svi uslovi", kaže predsednica Komisije Stanija Višekruna.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brnabić: Borba protiv sive ekonomije je veoma važna

Izvor: BKTV News, 12.Mar.2017, 12:15

Ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ana Brnabić izrazila je danas zadovoljstvo nagradnom igrom "Uzmi račun i pobedi", rekavši da je to jedan od načina da se Srbija bori protiv sive ekonomije...Ona je dodala da će 2017. i 2018. godina biti godine borbe protiv te pojave...Pohvalila...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.