Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Jul.2023, 18:28

“Uvek tu za naš bratski grčki narod”: Gašić uputio reči podrške Micotakisu

SRBIJA – Pripadnici Sektora za vanredne situacije iz Srbije otišli su u Grčku kako bi pomogli svojim kolegama iz ove zemlje u borbama sa vatrenom stihijom Ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić na svom Instagram profilu uputio je reči podrške grčkom narodu i njhovom premijeru Kirijakosu Micotakisu koji se trenutno bore sa ogromnim šumskim požarima. – Uvek smo […]
Vest “Uvek tu za naš bratski grčki narod”: Gašić uputio reči podrške Micotakisu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TRUDIMO SE S BRAĆOM SRBIMA, 35 SATI BUDNI" Prva fotografija srpskih vatrogasaca sa Rodosa (FOTO)

Izvor: Blic, 27.Jul.2023

Srpski vatrogasci otišli su u Grčku kako bi pomogli tamošnjim kolegama koji se deseti dan bore sa velikim požarima koji bukte širom zemlje. Sada je objavljena prva fotografija naših heroja na području Volosa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.