Uspešno obavljen posao: Srpski vatrogasci se vraćaju kući FOTO

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 16:59

Uspešno obavljen posao: Srpski vatrogasci se vraćaju kući FOTO

Srpski vatrogasci obavili su sjajan posao u Grčkoj i spremni su za povratak u Srbiju.

Nakon napornih dana koje su proveli u borbi sa gašenjem požara odlučili su se za kratak predah pred pripremu za dug put do Srbije.

U Fejsbuk grupi "Grčka info" jedan od članova podelio je lepu vest sa ostalima. Naime, posao naših vatrogasaca koji su se danima borili sa vatrom u Grčkoj je završen i spremni su za put kući.

On je postavio fotografiju na kojoj umorni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali nasmejani Srbin i Grk poziraju nakon uspešne borbe sa ogromnim požarima koji su i ove godine zahvatili grčka ostrva.

"Naši vatrogasci su završili posao u okolini Volosa. Zajedno sa grčkim kolegama su spasli od požara više desetina kuća. Na slici su vođe ova dva tima Georgios (desno) i Slavko (levo)", piše član pomenute grupe.

Međutim, red je da se u skladu sa našim balkanskim karakterom dobar posao proslavi, a kako drugačije nego da se nazdravi uz tradicionalno piće.

"Večeras su najavili da će otići da se druže uz neizostavni cipuro u Volosu. Želim im mnogo druženja, ali pod drugim okolnostima. Naši momci se sutra vraćaju kući. Oni su najbolji ambasadori Srbije. Bravo momci, a ujedno i jedno veliko bravo za sve vatrogasce koji su učestvovali u gašenju požara širom Grčke", ponosno dodaje pohvale autor objave.

Ispod objave nizali su se komentari podrške i pohvala ovim hrabrim ljudima kako od srpskih članova tako i od grčkih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.