Ukrali im AUTOMOBIL sa parkinga u SOLUNU - Očajna, porodica iz SRBIJE traži pomoć, ne pravite istu grešku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 21:58

Ukrali im AUTOMOBIL sa parkinga u SOLUNU - Očajna, porodica iz SRBIJE traži pomoć, ne pravite istu grešku

Problem sa kojim se susreću mnogi vlasnici!

Ukoliko krećete na put u Grčku, veoma je važno da je i vaš automobil osiguran, da ne biste prošli kao jedna porodica iz Srbije, kojima su pre dva dana ukrali automobili ni manje, ni više nego sa parkinga jednog marketa u Solunu.

Automobil je bio prakriran ispred prodavnice u Solunu, a supružnici sa decom u marketu. Po izlasku iz marketa, shvatili su da njihov automobil više nije tamo gde su ga ostavili, a policija je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kasnije pronašla neke od stvari bačene na obližnjoj livadi.

Za sada nema rezultata i vozilo nije pronađeno. Jedina olakšavajuća okolnost je što su pasoše, ostala dokumenta i novac poneli sa sobom.

Kući su se vratili bez velike muke, ali sa ogromnim stresom i razočarenjem, kako piše u njihovoj objavi, gde apeluju na ljude da im jave ukoliko imaju informacije o vozilu.

Ubrzo su usledili i komenari pratilaca na grupi.

"Nažalost, svaki Kia auto je podložan tim stvarima jer se Kia nije trudila da ugradi imobilizator, tako da je to laka meta za lopurde. Tek posle godine su počeli da ih ugrađuju kad su amerikanci počeli masovno da ih tuže zbog toga."

"Ovaj automobil već je negde preko granice!", "Sramota, čemu služi policija u Grčkoj, da pišu kazne!", samo su neki od komentara pratilaca.

Stres koji je ova porodica doživela je ogroman, a neko od pratilaca prepručilo je svima ugradnju uređaja za praćenje, kako bi se ovakve situacije koliko toliko mogle kontrolisati.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.