Udovičić u zvaničnoj poseti Grčkoj

Izvor: Press, 13.Jun.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić u zvaničnoj poseti Grčkoj

Udovičić je tom prilikom istakao da je uvođenje reda u sistem finansiranja sporta u Srbiji jedan od prioriteta Vlade, kako bi se sport ojačao, a profesionalni sport postao samoodrživ, a ne opterećenje za državu i poreske obveznike.
"Želimo da napravimo bolji sistem finansiranja sporta, zato razgovaramo sa svima, koristimo iskustva drugih i tražimo najbolji model za Srbiju“, rekao je Udovičić.
Ministar je najavio i izmene zakona o sportu.
"Krećemo sa unapređenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sadašnjeg sistema. Želimo bolje i jače profesionalne klubove, sposobne da samostalno funkcionišu, a ne da budu na teret građanima“, kazao je Udovičić.
Srpski ministar je zahvalio Grčkoj na pomoći koju je pružila tokom i nakon poplava u Srbiji i iskoristio zvaničnu posetu da preko grčkih medija uputi apel građanima te zemlje da nastave da pomažu u oporavku Srbije nakon prirodne katastrofe.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanja Udovičić: Želimo bolji sistem finansiranja sporta

Izvor: Kurir, 14.Jun.2014, 07:16

Želimo da napravimo bolji sistem finansiranja sporta, zato razgovaramo sa svima, koristimo iskustva drugih i tražimo najbolji model za Srbiju, rekao je Udovičić..Unapređenje sistema...Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se juče u Atini sa zamenikom ministra sporta Grčke Janisom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.