UŽIVAO U GRČKOJ: Nikola Đuričko plaćao 250 evra za noć

Izvor: Poznati.info, 30.Jul.2013, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVAO U GRČKOJ: Nikola Đuričko plaćao 250 evra za noć

Nikola s porodicom boravio u luksuznom hotelu na Sitoniji, koja je poznata po netaknutoj prirodi

Ovde se Đuričko odmarao

Uživao na drugom prstu Grčke.

Nikola Đuričko odmarao se na Sitoniji, u mestu Vurvuru. On je svoj godišnji odmor proveo sa ženom Ljiljanom, ćerkom Nađom i sinom Đorđem u hotelu „Antigoni“. Da za njega nema krize i da je jedan od najangažovanijih glumaca u Srbiji govori i podatak da je za noć >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << u ovom hotelu plaćao 250 evra. 

Njegova porodica mogla je da uživa u prijatnom ambijentu, lepim bazenima i na peščanoj plaži, ali pre svega u miru koje ovo mesto obezbeđuje. Inače, mesto Vurvuru je poznato po svojoj netaknutoj prirodi, pa ne treba da čudi što je Đuričko izabrao da baš tu letuje sa svojim mališanima.

- Ovaj hotel je jedan od najboljih u ovom mestu, a noćenje u sezoni ne može da se nađe ispod 150 evra. To je cena za najlošiji smeštaj, a Đuričko je ipak izabrao najbolji. Sobe su luksuzno opremljene i imaju kupatila s hidromasažnim kadama, a gledaju na zaliv Sigitikos ili na bazen i prelep vrt. Gostima je na raspolaganju i spa centar – kaže izvor Kurir koji se odmarao u istom hotelu kada i Đuričko.

- Nikola se kupao na plaži Livrohio i bio je maksimalno posvećen deci – kaže na kraju naš izvor. Pozvali smo Nikolu, koji nam je poručio da ne daje izjave.

(S. A. R. – Lj. R.)

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Nikola Đuričko sa porodicom odmara na Sitoniji u luksuznom hotelu (Foto)

Izvor: Svet plus, 30.Jul.2013

Nikola Đuričko odmarao se na Sitoniji, u mestu Vurvuru. On je svoj godišnji odmor proveo sa ženom Ljiljanom, ćerkom Nađom i sinom Đorđem u hotelu "Antigoni ".

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.