UZDRMANA VLADA GRČKE! Cipras ostaje bez ministara: PLJUŠTE OSTAVKE zbog MAKEDONIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZDRMANA VLADA GRČKE! Cipras ostaje bez ministara: PLJUŠTE OSTAVKE zbog MAKEDONIJE!

Grčki premijer Aleksis Cipras prihvatio je ostavku ministra spoljnih poslova Nikosa Kocijasa

, koju je podneo nakon žustre rasprave sa ministrom odbrane Panosem Kamenosom zbog Prespanskog sporazuma, saopšteno je danas iz njegovog kabineta.

Premijer je zahvalio Kocijasu na doprinosu Vladi i zemlji u celini u protekle tri i po godine, preneli su grčki mediji.

Dodaje se da će Cipras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preuzeti i resor spoljnih poslova s ciljem da vidi šta će se dogoditi sa Prespanskim sporazuma o promeni imena Makedonije, koji je Kocijas potpisao u junu ove godine.

Ranije je javio da je Kocijas ostavku podneo nakon jučerašnje žustre rasprave na sednici vlade sa ministrom odbrane Panosem Kamenosom zbog Prespanskog sporazuma.

Pratite nas na našem instagramu Srbijadanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zaev i Cipras: Nastavak implementacije sporazuma

Izvor: RTS, 18.Okt.2018, 13:35

Premijeri Makedonije i Grčke, Zoran Zaev i Aleksis Cipras, u telefonskom razgovoru su ponovili da će nastaviti proces implementacije Sporazuma iz Prespe, prenosi makedonska televizija "Telma". . Zaev i Cipras su imali telefonski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.