UŽAS U GRČKOJ! Srbin (19) se udavio na Olimpik biču

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U GRČKOJ! Srbin (19) se udavio na Olimpik biču

Nove loše vesti iz Grčke - devetnaestogodišnji momak iz Srbije udavio se na plaži Olimpik Bič, nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj.

Foto: Guliver/Getty Images/John_Walker Ilustracija

Istog dana kada je petogodišnji dečak izvučen bez svesti iz mora u Pefkohoriju (lekari se bore za njegov život), stigla je i tužna vest da je život izgubio jedan mladić, saznaje Telegraf.rs.

Dečaka iz Srbije bez svesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izvukli iz mora u Grčkoj

Plaža na kojoj se nesrećni momak kupao nije imala spasioce koji su verovatno mogli da mu spasu život. Da stvar bude gora, spasioci su bili na plaži do prethodnog dana, kada su se povukli zbog problema sa opštinom,pišu grčki mediji.

Pakao na letovanju: MUKE srpskih turista u Paraliji

Naime, poslednjih dana plaže u okolini Katerine ostale su bez spasilaca zbog finansijskih problema između spasilačke službe i opštine. U opštini kažu da krivica nije njihova, već je problem nastao što Ministarstvo unutrašnjih poslova nije na vreme poslalo sredstva.Navode da će problem biti rešen u narednih nekoliko dana i da će sve biti plaćeno, ali to za porodicu nesrećnog mladića iz Srbije sada više nije važno.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽAS U GRČKOJ! Stefan (19) se udavio na Olimpik biču

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019

Nove loše vesti iz Grčke - devetnaestogodišnji momak iz Srbije udavio se na plaži Olimpik Bič, nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj...Foto: Guliver/Getty Images/John_Walker Ilustracija..Istog dana kada je petogodišnji dečak izvučen bez svesti iz mora u Pefkohoriju, a koga je spasila slučajnost...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.