UPOZORENJE za vozače: Ako putujete za Grčku, evo koji će vas problem sačekati u Makedoniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE za vozače: Ako putujete za Grčku, evo koji će vas problem sačekati u Makedoniji

Mnogi putnici koji su ovih dana krenuli iz Srbije do Grčke promašili su skretanje

Deonica autoputa kroz Makedoniju, kod Demir Kapije, puštena je u saobraćaj pre desetak dana, a prvi problemi su se već pojavili jer nije dobro obeležena

Kako na svojim stranicama na društvenim mrežama javljaju turistički portali, mnogi putnici koji su ovih dana krenuli iz Srbije do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grčke promašili su skretanje, pa produžili starim putem ili su se vraćali.

Kako piše na Fejsbuk stranici turističke agencije i servisa, auto-moto savez Makedonije je izdao sledeće uputstvo dok se oznake ne promene.

- Za korišćenje nove deonice na pravcu Skoplje - Đevđelija ispred Demir Kapije isključujete se za Skoplje, prolazite ispod nadvožnjaka i produžavate pravo prateći put za Đevđeliju - navodi se u saopštenju.

Takođe, piše i da se na ovoj deonici, koja je novoizgrađena, u narednih osam meseci neće naplaćivati putarine.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.