UKRAO 23 ROLEKSA! Uhapšen Srbin PINK PANTER zbog krađe u vrednosti od preko 135.000 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 12:30

UKRAO 23 ROLEKSA! Uhapšen Srbin "PINK PANTER" zbog krađe u vrednosti od preko 135.000 evra

Pripadnik kriminalne bande "Pink Panteri", uhapšen je u Grčkoj zbog sumnje da je učestvovao u spektakularnoj pljački zlatare u centru Atine

Prema pisanju Grčkog portala "My news" inspektori kriminalističke policije, koji su radili na ovom slučaju, identifikovali su, a zatim i uhapsili dvojicu osumnjičenih, među kojima je Srbin, zbog sumnje da su kao pripadnici "Pink pantera" učestvovali u krađi satova.

- U pljački koja se dogodila u avgustu 2021. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zlatari, u Ulici Kolokotroni u jednom od najelitnijih kvartova Atine, lopovi su uspeli da ukradu najmanje 23 sata "Roleks", vrednih više od 135.000 evra - navodi se u tekstu.

U tekstu se dodaje da je do sada za tu pljačku identifikovano pet osoba, među kojima su četiri Srbina i jedan Grk, i da su svi bili pripadnici zloglasne bande "Pink Panteri".

- Policija je prilikom istrage utvrdila da su svi uhapšeni bili pripadnici određenih kriminalnih organizacija iz zemalja sa prostora Balkanskog poluostrva, među kojima istaknuto mesto ima poznata pljačkaška banda "Pink Panteri". Članovi ove kriminalne organizacije pljačkaju najčešće zlatare i juvelirnice i to metodom "razbij i zgrabi" - piše u tekstu.

Četvorica Srba, navodni članovi "Pink Pantera" i jedan Grk osumnjičeni su da su naoružani kalašnjikovima uspeli da opljačkaju zlataru u Atini i ukradu 24 "Roleksa" vrednih 135.000 evra.

- Član bande je bio muškarac koji se pretvarao da je mušterija kako bi pomogao svojim saučesnicima da provale u prodavnicu - pisali su mediji u Grčkoj.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.