Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2023, 13:50

UEFA REKLA ‘NE’: Bez navijača na meču Dinamo Zagreb-AEK!

Viskorizična utakmica. Fudbaleri Dinama iz Zagreba i AEKA odmeriće snage 8. avgusta u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi duel igra se u Grčkoj, a revanš je na programu sedam dana kasnije na stadionu ‘Maksimir’. Povodom ovog susreta UEFA je zabranila prisustvo gostujućih navijača pošto je ovaj meč proglašen za visokorizičnim. Ova odluka dolazi zbog činjenice da su navijači zagrebačkog kluba pobratimljeni sa pristalicama Panatinaikosa, pa iz ... Read more
The post UEFA REKLA ‘NE’: Bez navijača na meču Dinamo Zagreb-AEK! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Dinamo odložio prvenstvenu utakmicu pred revanš meč sa AEK-om

Izvor: Danas, 03.Avg.2023

Utakmica četvrtog kola hrvatskog fudbalskog prvenstva između Lokomotive i zagrebačkog Dinama, koja je planirana za 12. avgust, odložena je na zahtev gostujućeg tima, kojeg očekuju obaveze u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.