Izvor: RTS, 23.Jul.2020, 16:42

U Grčkoj ubijena dvojica muškaraca bliska škaljarskom klanu

Baranin Alan Kožar i Damir Hadžić iz Užica ubijeni su u Grčkoj, a jedna osoba je ranjena. Prve informacije su govorile da su stradali u Turskoj, javile su podgoričke "Vijesti".
Kožar je dugo godina bio poznat policiji. Smatralo se da je nakon pogibije Luke Đurovića, preuzeo vođstvo barskom kriminalnom grupom koja je bliska sa škaljarskom grupom.
Kožar je optuživan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za pomaganje u ubistvu policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića. U istom postupku osuđen je na šest godina zatvora zbog bombaškog napada na hotel "Splendid", pišu "Vijesti".
Za ubijenim Hadžićem raspisana je poternica zbog ubistva jednog od visokorandiranih pripadnika kavačkog klana - Davorina Baltića.
Baltić je ubijen u Beogradu 1. januara 2018. dok je "golfom 7" ulazio u garažu zgrade na Vračaru u kojoj je živio.
Njega su tada sačekala dvojica ubica. Srpska policija je šest meseci kasnije utvrdila da je Hadžić jedan od ubica, navode "Vijesti".
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.