Izvor: Blic, 07.Apr.2021, 09:28

U Grčkoj su PRODUŽENE RIGOROZNE KORONA MERE, a evo i šta to znači za Srbe koji bi na Halkidiki na more

U Grčkoj su rigorozne mere u borbi protiv korona virusa produžene do 19. aprila i očekuje se da tek nakon toga krene pripremni deo sezone. To je malo zabrinulo srpske turiste koji se već spremaju za letovanje na Halkidikiju, ali od turističkih radnika stižu uveravanja da se ništa ne menja u dogovoru postignutom prošle nedelje sa grčkim zvaničnicima.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U GRČKOJ PRODUŽENE RIGOROZNE MERE: Najnovija odluka vlasti zabrinula srpske turiste koji se spremaju za letovanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021

Poznato pod kojim uslovima možemo u Grčku..U Grčkoj su rigorozne mere u borbi protiv korona virusa produžene do 19. aprila i očekuje se da tek nakon toga krene pripremni deo sezone. To je malo zabrinulo srpske turiste koji se već spremaju za letovanje na Halkidikiju, ali od turističkih radnika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.