Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2020, 14:41

Turisti iz Srbije negativni na koronu odbili karantin, vraćaju se

BEOGRAD - Grupa turista koja je ljetovala na grčkom ostrvu Evija vraća se danas u Srbiju, jer je ustanovljeno da je nekoliko putnika zaraženo virusom COVID-19, dok ostali kod kojih je ponovljeni test pokazao da su negativni nisu željeli da budu u karantinu 14 dana, kako su im tamošnje vlasti naložile, rekao je Tanjugu direktor Jute Aleksandar Seničić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Srpski turisti negativni na koronu odbili karantin, danas povratak iz Grčke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2020

Grupa turista koja je letovala na grckom ostrvu Evija vraća se danas u Srbiju, jer je ustanovljeno da je nekoliko putnika zaraženo kovidom19, dok ostali kod kojih je ponovljeni test pokazao da su negativni nisu želeli da budu u karantinu 14 dana, kako su im tamošnje vlasti naložile, rekao je Tanjugu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.