Tupan prešao u Olimpijakos

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tupan prešao u Olimpijakos

Francuski košarkaš Aksel Tupan otišao je iz Žalgirisa i potpisao za Olimpijakos, objavio je danas grčki klub.

Tupan je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača litvanskog tima ka osvajanju trećeg mesta u Evroligi, a imao je i veliku ulogu u eliminaciji Olimpijakosa u četvrtfinalu.

Ovaj 25-godišnji krilni košarkaš sa klubom iz Atine potpisao je dvogodišnji ugovor i postao četvrto pojačanje novog trenera Dejvida Blata, posle Najdžela Vilijams-Gosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (Partizan), Zeka Lideja (Hapoel Galil) i Saše Vezenkova (Barselona).

Tupan je karijeru počeo u Strazburu, potom je bio razvojnom timu Toronta, kao i u NBA ligi u Denveru, Milvokiju i Nju Orleansu, pre nego što je došao u Žalgiris.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.