Tuča u italijanskom parlamentu!(VIDEO)

Izvor: S media, 26.Okt.2011, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u italijanskom parlamentu!(VIDEO)

Italijanski poslanici razmenili su nekoliko udaraca u sredu uzrokovanih tenzijama zbog restriktivnog plana ekonomskih reformi koje ova zemlja mora da usvoji u parlamentu kako bi izegla grčki scenario.

Najmanje dva poslanika Severne lige, članice vladajuće koalicije desnog centra, našlo se u klinču s opozicionim poslanicima stranke Đanfranka Finija, predsednika parlamenta i bivšeg koalicionog kolege. Nakon što su dva poslanika jedan drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uhvatili za grlo, drugi su požurili da ih razdvoje ih, piše Reuters.

Zasedanje je prekinuto na nekoliko minuta zbog tučnjave, koja je izbila zbog sarkastične primedbe koju je Fini dao u izjavi za televiziju gde je primetio da se žena vođe Severne lige, Umberta Bosija, penzionisala sa 39 godina, pa zato ne želi da menja penzioni sistem.

U Rimu razbijaju banke i pale automobile! (VIDEO)

Berluskonijeva Vlada dobila poverenje parlamenta

Italija: Olujno nevreme odnelo devet života (VIDEO)

Bosi čvrsto odbija da učini daljnje ustupke premijeru Silviju Berluskoniju koji želi da menja italijanski penzioni sistem, što je deo zahteva koje evropske vođe traže od Italije.

(tportal) FOTO:Getimage

Nastavak na S media...






Povezane vesti

POTUKLI SE U ITALIJANSKOM PARLAMENTU

Izvor: Kurir, 27.Okt.2011, 08:32

Poslanici u italijanskom parlamentu svoje nesuglasice rešili su pesnicama. Klaudio Barbato iz stranke Budućnost i sloboda za Italiju dobacio je nekoliko zajedljivih komentara Fabiju Ranijeriju iz vladajuće Severne lige za vreme rasprave o penzionim reformama. Komentari su se odnosili na suprugu Umberta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.