Trio iz Grčke, kragujevački i pančevački pankeri ovog vikenda u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Maj.2023, 12:14

Trio iz Grčke, kragujevački i pančevački pankeri ovog vikenda u Nišu

Pančevački pank-rok bend Raskid13 i kragujevački Ludak u razvoju nastupiće večaras od 21 sat u niškom AKC Fuzz, dok će narednog dana, u subotu, 20. maja na istom mestu, takođe od 21 sat nastupiti i trio iz Grčke Lia Hide uz podršku benda Sky Hook.

Za nastupe pančevačkih i kragujevačkih muzičara, organizatori kažu da su energični, melodični, brzih ritmova i različitih muzičkih žanrova, kao i to da često provišu optimizam na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << duhovit i sarkastičan način.

U subotu će niška publika imati prilike da vidi avangardni trio iz Atine, kažu organizatori i kažu da bend spaja tamu sa bukom, indi sa džezom.

Trenutno su na turneji po Evropi, gde promovišu svoji četvrti album „The Missing Fourth Guest“ zasnovanim na Platonovom dijalogu „Timeaus“ - kažu niški organizatori.

Kao lokalna podrška za subotnji nastup Grka, najavljen je bend Sky Hood, kome će to biti prvi nastup uživo.

Karte za nastup u petak koštaju 400 dinara, dok će na ulazu biti 600, dok će ulaznice za subotnji nastup prodavati isključivo na ulazu po ceni od 400 dinara.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.