Izvor: BalkanRock.com, 22.Nov.2021, 08:32

Their Methlab i Frakhtal u novosadskoj Fabrici

Grčki bend Their Methlab, uz podršku novosadskog sastava Frakhtal nastupiće u ponedeljak, 29. novembra u Fabrici SKCNS. Početak koncerta zakazan je za 19.30h i trajaće do 21.45h. Ulaznice će biti dostupne samo na dan održavanja koncerta po ceni od 400 dinara, na biletarnici Fabrike. Their Methlab dolaze iz Atine, iako svoje početke vežu za grad […] The post Their Methlab i Frakhtal u novosadskoj Fabrici first appeared on Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Program Panonia Dry Sea festivala u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 22.Nov.2021

Ovogodišnji Panonia Dry Sea festival održava se 3. decembra u Fabrici SKCNS-a. Ideja vodilja ovog festivala je popularizacija i promocija stoner rock i sludge rock zvuka, a ove godina nastupiće bendovi „Direct drive“, „Hill“, „Madvro“ i „Remedy“. Cena ulaznice je 500 dinara i moći...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.