Teška povreda Luke Vildose – mora na operaciju

Izvor: B92, 07.Jan.2024, 23:03

Teška povreda Luke Vildose – mora na operaciju

Košarkaš Panatinakosa Luka Vildoza moraće na operaciju kolena leve noge.

Argentianc se teže povredio u meču grčkog šampionata protiv Peristerija, saopštio je ove večeri klub iz Atine na zvaničnom sajtu

Vildoza (28) je pokidao spoljni deo meniskusa leve noge.

Kako je objavio grčki klub, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde biće operisan već u utorak.

Klub nije naveo koliko će Argentinac morati da pauzira, ali prve pretpostavke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grčkih medija su da će Vildoza biti van stroja najmanje dva meseca.

Osvajač dva trofeja u prošloj sezoni sa Crvenom zvezdom ima 6,8 poena, 1,7 skokova i 1,7 asistencija u proseku na 18 utakmica Evrolige u dresu Panatinaikosa. U grčkoj ligi ima prosek 8,5 poena, 1,4 skoka i 2,8 asistencija na 11 mečeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VILDOZA ZAVRŠIO SEZONU?! Katastrofalna povreda bivšeg igrača Zvezde!

Izvor: HotSport.rs, 07.Jan.2024

Veliki peh za sjajnog plejmejkera. Košarkaš Panatinakosa Luka Vildoza moraće na operaciju kolena leve noge. Bivši igrač Crvene zvezde se povredio na meču sa Peristerijem, saopštio je ove večeri klub iz Atine na zvaničnom sajtu. Parcijalno je pokidan meniskus navodi se u saopštenju. Loše vesti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.