Telo nestale devojke iz Poljske pronađeno na Kosu

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 20:38

Telo nestale devojke iz Poljske pronađeno na Kosu

Atina -- Telo 27-ogodišnje žene iz Poljske, koja je nestala 12. juna, pronađeno je danas ispod drveta u močvarnom području na grčkom ostrvu Kos.

To je preneo grčki Katimerini pozivajući se na neimenovane izvore iz policije.

Kako navodi, telo je pronađeno na udaljenosti od jedan kilometar od kuće, gde je živeo jedan 32-ogodišnjak iz Bangladeša, koji je uhapšen pod optužbom za otmicu.

Pronađeno telo bilo je prekriveno granjem.

Grčke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasti su prethodno usredsredile istragu na napušteni kamp, koji se nalazi u blizini kuće uhapšenog 32-godišnjaka. Istraga je obuhvatila bunare u tom području. Žena, koju je Katimerini identifikovao kao Anastasiju iz Poljske, radila je u hotelu na Kosu, gde joj se u ponedeljak, 12. juna gubi trag.

Njen nestanak je sutradan prijavio njen 28-godišnji partner.

On je policiji rekao da ga je devojkakontaktirala u ponedeljak uveče telefonom i da mu je rekla da je pod dejstvom alkohola, a potom mu poslala tačnu lokaciju gde se nalazi kako bi otišao po nju.

Kako dodaje Katimerini, on je otišao po devojku, ali na toj lokaciji nije nikoga zatekao.

On je rekao da je njen mobilni telefon bio isključen i da je potom prijavio njen nestanak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Telo nestale devojke iz Poljske pronađeno na Kosu, uhapšen muškarac iz Bangladeša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2023

Telo 27-ogodišnje žene iz Poljske, koja je nestala 12. juna, pronađeno je danas ispod drveta u močvarnom području na grčkom ostrvu Kos, prenosi grčki Katimerini pozivajući se na neimenovane izvore iz policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.