Tange i prekid: Olimpijakos napustio halu, PAO u finalu

Izvor: Mondo, 13.Feb.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tange i prekid: Olimpijakos napustio halu, PAO u finalu

Ružne scene iz OAKA arene.

Foto: Guliver/Getty images/David Ramos

Veliki derbi Panatinaikos - Olimpijakos u polufinalu Kupa Grčke prekinut je posle prvog poluvremena. Ovaj put ne zbog divljanja huligana, već zbog odbijanja gostiju da izađu na parket OAKA arene nezadovoljni tretmanom kod sudija.

Košarkaši Olimpijakosa prvo su ostali u svlačionici duže nego što je predviđeno, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i napustili dvoranu, prenose grčki mediji.

Rezultat posle prve dve četvrtine bio je 40:25 u korist Panatinaikosa, koji će gotovo sigurno proći u finale gde je od ranije PAOK, dok crveno-bele iz Pireja verovatno čeka prilično stroga kazna.

Naelektrisana atmosfera karakteristična je za duele Olimpijakosa i Panatinaikosa bez obzira o kom sportu se radi, a da će i ovaj put tenzija biti velika moglo se zaključiti već u prvom minutu utakmice, pošto su crveno-belima svirana čak tri faula za samo 28 sekundi igre.

Opštem ludilu u dvorani doprineo je i predsednik Panatinaikosa koji je, dok su se u Olimpijakosu premišljali da li da nastave utakmicu, ostavio crvene tanga gaćice na gostujućoj klupi.


Panathinaikos owner Dimitris Giannakopoulos leaving a red woman's underware on the empty Olympiacos bench pic.twitter.com/Jk4eCuiZeo

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) February 13, 2019

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD NIJE ZBOG NAVIJAČA: Prekinut duel polufinala Kupa! Olimpijakos nije izašao na drugo poluvreme, PAO u finalu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Feb.2019

Košarkaše Olimpijakosa je u polufinalu Kupa Grčke dočekala paklena atmosfera od strane navijača Panatinaikosa u OAKA areni, ali to nije smetalo, kaosuđenje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.