TRUDIMO SE S BRAĆOM SRBIMA, 35 SATI BUDNI Grčki vatrogasci sa našim herojima na prvim linijama fronta: Nastavljamo dalje...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 20:30

"TRUDIMO SE S BRAĆOM SRBIMA, 35 SATI BUDNI" Grčki vatrogasci sa našim herojima na prvim linijama fronta: Nastavljamo dalje...

Sada je objavljena prva fotografija naših heroja na području Volosa.

Srpski vatrogasci otišli su u Grčku kako bi pomogli tamošnjim kolegama koji se deseti dan bore sa velikim požarima koji bukte širom zemlje.

- Trudimo se sa braćom Srbima u teškom području Volosa. Popodne završavamo, 35 sati zaredom budni, ali uvek je osmeh potreban jer moral mora ostati netaknut, bez obzira na sve. I nastavljamo dalje !!!! - stoji u opisu objave jednog od grčkih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vatrogasaca.

Ranije je objavljeno da je, na osnovu dogovora predsednika Srbije i grčkog premijera, a po nalogu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova uputio vatrogasno-spasilački tim od 38 članova u Grčku kao pomoć tamošnjim kolegama u borbi protiv ogromnih požara.

Među njima je 36 vatrogasaca-spasilaca i dva pripadnika medicinskog tima koji su tamo i radi bezbednosti srpskih pripadnika, ali i za slučaj da je potrebno pružiti pomoć lokalnom stanovništvu u Grčkoj.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.