Izvor: Blic, 25.Jul.2023, 01:11

TROSTRUKI FRONT VATRE U GRČKOJ Vatra se proširila do kuća na ostrvu Evija: U toku je potraga za nestalim farmerom (FOTO/VIDEO)

Pokrenuta je potraga za farmerom (38) koji je nestao juče oko podneva tokom požara koji je danas izbio u selu Platanistos u opštini Karistos. Kako prenose tamošnji mediji, plamen je zahvatio prve kuće, a ima i mnogo uginulih životinja.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VATRA PROGUTALA KANADER! Snimljen trenutak pada letelice u Grčkoj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023

Grčki mediji objavili su snimak pada kanadera tokom gašenja požara u Grčkoj...Kako se vidi na snimku, kanader je ispustio vodu na vatru, a onda krenuo da leti ka zemlji i nestao...U sledećem trenutku vidi se kako izbija vatra na mestu gde je kanader pao...Prema pisanju grčkih medija, kanader je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.