TROJE SRBA POVREĐENO KOD ĐEVĐELIJE: Težak udes na makedonsko-grčkoj granici, suzuki sleteo sa puta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 19:03

TROJE SRBA POVREĐENO KOD ĐEVĐELIJE: Težak udes na makedonsko-grčkoj granici, "suzuki" sleteo sa puta!

Makedonska policija je obavila uviđaj

Nadomak graničnog prelaza na makedonsko-grčkoj granici došlo je do saobraćajne nesreće kada je vozilo srpskih registarskih oznaka, marke "Suzuki" sletelo sa puta. Nesreća se dogodila kod prelaza "Bogorodica" u blizini Đevđelije.

Tom prilikom su povređene dve osobe, jedna žena (45) i jedna maloletna osoba. Oni su hitno prebačeni u bolnicu u Đevđeliji. U nezgodi je lakše povređena još jedna osoba. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Udes se dogodio sinoć pre ponoći. Svi povređeni putnici su iz Srbije.

- Na magistralnom putu A1 kod graničnog prelaza Bogorodica, putničko vozilo marke Suzuki, srpskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao vozač (58) iz Republike Grčke, sa prebivalištem u Republici Srbiji, izletelo je sa puta - prenosi Plusinfo.

Makedonska policija je potom saopštila da je izvršen uviđaj na mestu nesreće.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.