TRAGIČAN EPILOG POTRAGE: Anastasija (27) koja je nestala u Grčkoj pronađena mrtva

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 18:52

TRAGIČAN EPILOG POTRAGE: Anastasija (27) koja je nestala u Grčkoj pronađena mrtva

U 23:38 pronađen je njen telefon putem aplikacije u oblasti Tigaki.

Poljakinja Anastasija Rubinska (27) koja je nestala u ponedeljak uveče 12. juna na ostrvu Kos u Grčkoj, pronađena je danas mrtva, prenosi "Prototema".

Podsetimo, Anastasijin nestanak prijavio je njen partner, prema izveštaju lista "Demokratiki". Tačnije, 12. juna, oko 22.30 časova, 28-godišnjak je telefonom kontaktirao svoju partnerku, koja mu je rekla da je u Marmariju, da je u alkoholisanom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanju i da će je neko svojim motorom odvesti do hotela.

Zatim mu je poslala svoju lokaciju kako bi mogao da se doveze da je pokupi. Ali kada je 28-godišnjak stigao na područje koje je naznačila, nije pronašao Anastasiju. Kako se požalio, kada je ponovo pokušao da kontaktira svoju partnerku preko njenog mobilnog telefona, ali je on bio isključen.

U tom trenutku je već bio isključen. Ova 27-godišnjakinja se nije pojavila na poslu, kako je trebalo, ujutru 13. juna 2023.

Kako su mediji preneli njen mobilni telefon je pronađen, ali bez SIM kartice, a porodica nestale devojke je poslala grupu privatnih detektiva koji su pokušavali da saznaju šta se tačno te kobne noći dogodilo.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.