TEŠKA NESREĆA: U Bugarskoj nastradala srpska porodica iz Pirota

Izvor: Večernje novosti, 18.Avg.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA: U Bugarskoj nastradala srpska porodica iz Pirota

U saobraćajnoj nesreći koja se desila u petak ujutro oko 8 časova po bugarskom vremenu, na magistrali ka Grčkoj, kod mesta Kočerinovo poginule su S.R. (54) iz Pirota i njena kćerka A.R. (16) U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se desila u petak ujutro oko 8 časova po bugarskom vremenu, na magistrali ka Grčkoj, kod mesta Kočerinovo poginule su S.R. (54) iz Pirota i njena kćerka A.R. (16), dok je njihov suprug >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << odnosno otac M.R.(60), sa teškim povredama prebačen u bolnicu.Pročitajte još: SRPSKA PORODICA IMALA UDES NA HALKIDIKIJU: Auto se prevrnuo na krov, u njemu bilo i deteKako prenose bugarski mediji, nesreća se desila kada je "panda" pirotskih tablica za čijim volanom je bio M.R, sa svojom prodicom, iz za sada nepoznatih razloga, skrenula na suoprotnu stranu kolovoza i sudarila se direktno sa autobusom koji je saobraćao na relaciji Blagojevgrad-Sapareva banja. Pirotska porodica koja je doživela tragediju nadomak granice sa Grčkom krenula je na godišnji odmor.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIREKTAN SUDAR SA AUTOBUSOM Majka (54) i ćerka (16) iz Pirota stradale u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, suprug teško povređen

Izvor: Blic, 18.Avg.2019

U saobraćajnoj nesreći koja se desila u petak ujutro oko 8 časova po bugarskom vremenu, na magistrali ka Grčkoj, kod mesta Kočerinovo poginule su S.R. (54) iz Pirota i njena kćerka A.R. (16), dok je njihov suprug odnosno otac M.R. (60), sa teškim povredama prebačen u bolnicu.

Nastavak na Blic...

Teška saobraćajna nesreća u Bugarskoj: Nastradale majka i ćerka iz Pirota

Izvor: B92, 18.Avg.2019

U saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, na magistrali ka Grčkoj, kod mesta Kocerinovo poginule su S.R. (54) iz Pirota i njena ćerka A.R. (16)...M.R. (60), suprug i otac nastradalih, je sa teškim povredama prebačen u bolnicu, navode Večernje novosti...Kako prenose bugarski mediji, nesreća se desila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.