Svi se pitaju kakvo je to prokletstvo stiglo ovu ženu: Jelena (32) je letos izgubila muža i oca, a sada je skrivila pogibiju sina (2)

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2019, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi se pitaju kakvo je to prokletstvo stiglo ovu ženu: Jelena (32) je letos izgubila muža i oca, a sada je skrivila pogibiju sina (2)

Dete je stradalo u čeonom sudaru dva automobila. U vozilu je bila njegova majka Jelena (32). Odvedena je u bolnicu sa teškim povredama U čeonom sudaru kod Vinkovaca poginuo je dečak Duje (2). Automobilomje upravljala mama Jelena, a verovatno je uzrok nesreće klizav puti neprilagođena brzina. Prošle godine su Jeleni preminuli otac i muž"Moj mali unuk, naš predivni anđeo Duje, nije napunio tri godine, a sada ga, nažalost, više nema", drhtavim glasom kaže dečkov deda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Lice se grči od bola. Suze ne pokušava dazaustavi.CeoAntin, malo selo nedaleko od Vinkovaca, u potpunom je šoku. Nakon što je u ponedeljak stigla vest da je dečak poginuo u saobraćajnoj nesreći, svima je palo na pamet samo jedno pitanje: Bože, zašto!? Šta je prokletstvo u toj porodici?Dete je stradalo u čeonom sudaru dva automobila. U vozilu je bila njegova majka Jelena (32). Odvedena je u bolnicu sa teškim povredama. Pre nekoliko meseci, Jelenin suprug i otac su preminuli.Pročitajte još: UDES KOD ZAGREBA: Povređeno dvoje, stradao srpski državljanin?Mama ostaje u bolnici, baka i tetka brinu se o sestriDuje je bio u automobilu sa sestrom (5) i majkom Jelenom (32). Verovatni uzrok nesreće je klizav put i neprilagođena brzina. Jelena je vozila u krivini u suprotnoj traci i udarila u Volksvagen koji je dolazio iz drugog pravca. U dvorištu porodične kuće su baka i deda, sestra Dujinog pokojnog oca Krune koji je izgubio bitku sa teškom bolešću.- Šta da kažem, ne mogu da verujem da se ovo događa - kaže njegova tetka kroz suze i bolne jecaje. Još uvek nosi crno u znak sećanja na pokojnog brata, a u porodicuje stigla nova tragedija. Drugabaka je iza nje. Obriše suze sa lica i napušta dvorište. Ulazi u kuću da vidi da li se Dujina sestra (5) probudila. Devojčica je u nesreći, na svu sreću, lakše povređena, a lekari su se pobrinuli i za putnike druga dva automobila, 43-godišnjaka i 38-godišnjaka iz Silasa.Foto GlasslavonijeVatrogasci, policija i hitna pomoć su na lice mesta izašli odmah po pozivu.Loša infrastrukturaPut na kojem je mališan poginuobio je pun krivina i nepodoban za vožnju, kažu meštani. -Vozač je zbog neprilagođene brzine u skretanju izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je ono prešlo u suprotnu traku i udarilo u putnički automobil Volksvagen koji je dolazio iz suprotnog smera. Od posledicazadobijenih povreda dete je preminulo na livu mesta, četvoroje povređeno, a lekarska pomoć im je pružena u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima - naveli su iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske nakon ispitivanja državnog tužitelja. Put prema Tordincima bio je zatvoren do 13 sati.Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“KAKVO JE TO PROKLETSTVO?” Jelena je letos izgubila muža i oca, a sada je u udesu izgubila sina (2)

Izvor: Blic, 06.Nov.2019

U direktnom sudaru kod Vinkovaca poginuo je dvogodišnji dečak, njegova petogodišnja sestra je lakše, a majka teže povređena.

Nastavak na Blic...

Sudar "pasata" i "jamahe", u nesreći učestvovao državljanin Srbije

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2019

Na magistralnom putu Zvornik - Bijeljina dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao i D.K. iz Srbije Na magistralnom putu Zvornik - Bijeljina dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao i D.K. iz Srbije. Do nesreće je došlo kada su se sudarili automobil...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.