Šta ako otputujete u Grčku, a pozitivni ste na koronu?

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Jun.2020, 16:16

Šta ako otputujete u Grčku, a pozitivni ste na koronu?

Srpski turisti će od 1. jula morati da popune onlajn formular i odu na skrining. Šta se dešava sa onima koji su pozitivni i propuste prevoz za povratak kući?

 
Pre nego što krenu na put, tačnije 48 sati pre polaska, srpski turisti će morati da popune detaljan onlajn formular na engleskom, prenosi portal „Magazin Novosti“.
 
Dva dana pre polaska, srpski turisti će morati da popune detaljan onlajn formular na engleskom.
 
Formular je na engleskom i prilično je obiman. U njemu se daju detaljni podaci gde turista putuje, s kim, čime, gde će odsesti i slično. Postavljaju se i pitanja gde je poslednje putovao, sa kim je bio u kontaktu i ostale stvari koje su često pitali carinici...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.