Srpska pevačica nakon bolnog razvoda UŽIVA U SUVOM LUKSUZU: Baškari se u hotelu od pet zvezdica - POGLED PUCA, a komentari pršte

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 07:55

Srpska pevačica nakon bolnog razvoda UŽIVA U SUVOM LUKSUZU: Baškari se u hotelu od pet zvezdica - POGLED PUCA, a komentari pršte

Ova atraktivna plavuša uživa u Grčkoj, a objavila je i fotografiju iz luksuznog smeštaja.

Srpska pevačica iza sebe ima buran razvod, a deluje da je našla način da preboli i nastavi dalje sa životom. Pored prelepog i luksuznog doma u Beogradu neretko putuje, a ne štedi novac kako bi sebi udovoljila.

Ivana Jordan u Dušana se zaljubila 2009 godine, kada se on pojavio u njenom spotu za pesmu "Tango". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U decembru 2012. dobili su sina Vuka, a nakon pet godina braka, 2016, otkrili su da su ipak rešili da svako nastavi svojim putem, i došlo je do razvoda.

Nakon toga Ivana je u više navrata otkrila da je rastanak teško podnela, ali da je zbog sina morala da nastavi dalje. Ova atraktivna plavuša sada uživa u Grčkoj, a objavila je i fotografiju iz luksuznog smeštaja.

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_)

Reč je o hotelu sa pet zvezdica koji je na samoj obali mora, a sa njene terase pruža se prelep pogled na pučinu. Pratioci su joj poručili da je izuzetno zgodna ali i da joj zavide na ovakvom uživanju.

Inače, na pitanje da li bi ponovo stala na ludi kamen Jordanova je jednom prilikom otkrila:

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_)

- Neka život donose ono što treba da donese. Lepo sam organizovala svoju priču. Ispunjena sam kao roditelj. Uspeh je ostati i sa ocem deteta prijatelj. Šta sutra nosi, to je i za mene iznenađenje - izjavila je Ivana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.