Srpkinji se RAZBOLELO DETE na letovanju u Grčkoj: Otišla je kod lekara, a ono što im je rekao ih je ZAPANJILO

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinji se RAZBOLELO DETE na letovanju u Grčkoj: Otišla je kod lekara, a ono što im je rekao ih je ZAPANJILO

Sve je podelila na fejsbuku

Mnoge nezgode mogu da se dese tokom letovanja, a jedna od najtežih je svakako bolest deteta. Ne samo da ste u nepoznatoj zemlji, ne znate kako da se sporazumete sa lekarima, već i niste sigurni koliko će sve to da košta.

Jedna majka je na fejsbuku podelila svoje iskustvo iz Grčke, gde je njen sin dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upalu uha gotovo odmah po dolasku.

Ovako je prošlo lečenje njenog sina:

"Sinoć stigosmo. Utisci se nižu, lepotu Grčke verovatno svi poznajemo i rado joj se vraćamo. Letovali smo na Pilionu, delom u istočnom, delom u zapadnom, uz obilaske južnog. No nije to srž posta. Klinac imao upalu uha. Dešava se... Voloska bolnica, sve pohvale pedijatriji. Primljeni, dr konsultuje dalje specijaliste, saveti, lekovi, dođite i sutra da malog pregledamo...itd. I na kraju koliko smo dužni (inače imamo osiguranje), kažu ništa, ovo je na račun Grčke."

Srbiju i Grčku vezuje tradicionalno prijateljstvo kroz istoriju, a posebno je lepo videti kako se ta bratska ljubav iskazuje prema našim ljudima koji su u nevolji.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.