Srbija ubedljiva i protiv Italije na Akropolis kupu

Izvor: Beta, 17.Avg.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ubedljiva i protiv Italije na Akropolis kupu

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Atini selekciju Italije sa ubedljivih 96:64 (14:15, 31:17, 24:17, 27:15) u drugom meču na Akropolis kupu.Srbiju je do druge pobede u Atini vodio Nikola Jokić sa 20 poena, Bogdan Bogdanović je postigao 15, a Nemanja Bjelica, Marko Gudurić i Boban Marjanović po 13.U selekciji Italije najbolji je bio Marko Belineli sa 16 postignutih poena.Izabranici Aleksandra Djordjevića sutra igraju protiv domaćina, Grčke.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TO MOŽE SAMO SRBIJA: Ovo se u OAKA areni nije dogodilo čitavu deceniju dok nisu stigli Orlovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019, 16:19

Izabranici Aleksandra Đorđevića igraju u finalu Akropolis kupa protiv Grčke...Kolšarkaške reprezentacije Srbije i Grčke danas od 19.30 časova igraće u finalu tradicionalnog tunrira ''Akropolis kup'' koji se održava u Atini...Orlove će čekati paklena atmosfera pošto je Košarkaški savez...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.