Srbija domaćin EP za odbojkašice 2021.

Izvor: Vostok.rs, 22.Nov.2018, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija domaćin EP za odbojkašice 2021.

Predsednik Evropske odbojkaške federacije Aleksandar Boričić i prvi čovek Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić, u prisustvu ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, potpisali su ugovore u Palati Srbija o organizaciji kontinentalnog takmičenja. Srbija će dobiti jednu od grupa, isto kao i Bugarska, Rumunija i Grčkoj, a u Srbiji će biti odigrana i polufinala, meč za treće mesto i finale. Odbojkašice Srbije su aktuelne evropske i svetske šampionke, kao i olimpijske viceprvakinje, a naredno EP biće sledeće godine u Poljskoj, Slovačkoj, Turskoj i Mađarskoj.
EP 2021. u konkurenciji odbojkašica biće održano u Srbiji, Rumuniji, Bugarskoj i Grčkoj. Jedna grupa od 6 ekipa biće igrana u Beogradu, kao i sve utakmice od osmine finala do borbi za medalje i finala. Ovo je ogromna stvar za našu zemlju i našu odbojku. ❤️ pic.twitter.com/mJAUO5bkG4
— OSSRB (@ossrb) November 21, 2018
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Turska

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.