Srbi postaju glavna snaga Olimpijakosa: Zdjelar počinje protiv Anderlehta

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi postaju glavna snaga Olimpijakosa: Zdjelar počinje protiv Anderlehta

Posle odličnih partija u Kupu i prvenstvu Grčke mediji iz Atine u superlativima pišu o mladom srpskom vezisti, poručuje da je spreman za glavnu ulogu

Portugalski stručnjak Marko Silva probudio je ono najbolje u Saši Zdjelaru. Nekadašnji član OFK Beograda počeo je da igra u Olimpijakosu na nivou kojim je oduševio fudbalsku Srbiju tokom Mundijalita na Novom Zelandu.

Posle transfera >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz redova Romantičara mladi zadnji vezni morao je da prođe period inicijacije. Uglavnom je igrao za B ekipu, ali portugalski stručnjak Marko Silva otvorio mu je vrata raja. A Zdjelar je takvu šansu iskoristio. Tako bar pišu grčki novinari ističući da bi Zdjelar mogao da dobije šansu u prvoj postavi Olimpijakosu u duelu Liga Evrope protiv Anderlehta. I to u tandemu u srcu manevra.

Zdjelar se za status izborio na mečevima u Kupu Grčke. Odigrao je šest utakmica i postigao gol. U ovogodišnjem prvenstvu Grčke debitovao je 23.januara protiv Škode Ksanti.Status startera zadržao je i u duelima sa PAS Janjinom i PAOK-om.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Fejsbuk stranici
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.