Sprema se veliki transfer čim prođe pandemija - Novi Kajl Hajns iz Budućnosti među crveno-bele?!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2020, 08:52

Sprema se veliki transfer čim prođe pandemija - ''Novi Kajl Hajns'' iz Budućnosti među crveno-bele?!

Otkriven njegov plan, nije nemoguće...

Jedan od najboljih košarkaša podgoričke Budućnosti u nedavno prekinutoj sezoni, američki centar Hasan Martin mogao bi da realizuje novi transfer čim se steknu uslovi za nastavak takmičenja.

To najavljuje grčki ''Sport24'', koji je u svom naslovu Martina nazvao ''novim Kajlom Hajnsom'', a klub koji ga želi u svojim redovima je atinski Olimpijakos.

Pomenuti izvor navodi da u Pireju već uveliko razmišljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o sledećoj sezoni i prave planove u koje bi Martin trebalo idealno da se uklopi. Čak se navodi da bi transfer već bio realizovan da nije došlo do prekida sezone.

Navodno, i Martin je raspoložen da se uskoro iz Budućnosti preseli u Olimpijakos, koji bi trebalo da mu bude odskočna daska za NBA ligu, što mu je, naravno, glavni cilj u karijeri.

Martin ima 24 godine, visok je 2.01m, a u Budućnost je došao prošlog leta, posle jednogodišnjeg iskustva u nemačkom Bajrojtu. Prethodno je četiri godine proveo na Rod Ajlandu, a sa Podgoričanima je potpisao ugovor na godinu dana.

-
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.