Spotovi moraju da se plate; Reper eksplozivom pljačkao bankomate

Izvor: B92, 04.Dec.2023, 19:16

Spotovi moraju da se plate; Reper eksplozivom pljačkao bankomate

Policija u Grčkoj uhapsila je rep izvođača, optuženog da je koristio eksploziv za pljačku bankomata, kako bi finansirao svoje muzičke spotove.

Ovaj grčki pevač, koji ima 28 godina, čije ime nije navedeno, uhapšen je tokom vikenda sa još dvojicom osumnjičenih od 26 i 27 godina, nakon što je policija upala na imanje u blizini Atine i pretresla nekoliko vozila, preneo je AP.

Agencija napominje da je policija u toj akciji zaplenila 1,5 kilograma eksploziva, jurišnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pušku M16, četiri pištolja i nešto više od 200.000 evra u gotovini.

"Oni su prali novac trošeći ogromne sume preko muzičke industrije ili u kockarnicama", rekao je policijski brigadni general Joanis Skoras.

Portparolka policije Konstancija Dimoglidu navela je da je banda povezana sa 10 napada na bankomate u nekoliko delova Grčke, uglavnom na izolovanim lokacijama, a dosad je ukupno ukrala oko 710.000 evra.

Trojica osumnjičenih suočavaju se sa optužbama za višestruku pljačku, nedozvoljeno držanje vatrenog oružja, kao i za posedovanje i upotrebu eksploziva i krađu vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Reper pljačkao bankomate pa tim novcem finansirao spotove

Izvor: Radio 021, 04.Dec.2023

Policija u Grčkoj uhapsila je rep izvođača, optuženog da je koristio eksploziv za pljačku bankomata, kako bi finansirao svoje muzičke spotove, saopštile su grčke vlasti.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.