Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2020, 15:46

Spekulacije: Opet se priča o Panatinaikosu i ABA ligi

Nema još ništa konkretno...

Već se pisalo ranije o mogućnosti da Panatinaikos zaigra u ABA ligi, ali se to nije realizovalo. Sada su se u Grčkoj pojavile spekulacije da bi moglo da se dogodi naredne godine, ali da, kako se ističe na sajtu Trifilara.gr, nisu donete nikakve odluke niti postoje ikakve akcije u tom smeru. Barem za sada.

Naredna sezona u grčkom šampionatu biće veoma teška, taj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šampionat je doživeo teške udarce, tako da će klubovi imati manje budžete.

Udarac koji će PAO doživeti će biti veliki, manjak prihoda od TV prava će biti jasan.

I tako sajt Trifilara ističe da bi moguće rešenje za Panatinaikos moglo da bude da nastupa u Jadranskoj ligi sledeće sezone. Taj scenario se ranije već pojavljivao, ali tada su pretpostavke bile da se Zelenima ne bi isplatilo. A to se sada navodno promenilo.

Ništa oko toga nije još pregovarano, a ovaj sajt ističe da bi Zelenima prihodi bili veći nego da igraju u grčkom šampionatu.

"Da izbegnemo svaku vrstu nesporazuma, ovo je samo moguća opcija i ništa više. Nikakve odluke nisu donesene, kao ni akcije u ovom smeru. To je jednostavno opcija koja bi finansijski pomogla Zelenima", piše na ovom grčkom sajtu.

Uglavnom, utisak je da se sva priča svodi na 24. maj, dan kada će Evroliga morati da donese konačnu odluku. I to će, poput domino-efekta, uticati na sve ostale lige, ali i klubove.

FOTO: Star Sport

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Grci najavili "bombu" u ABA ligi!

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020

Ipak, ističu da ništa još uvek nije preduzeto po tom pitanju...Kako će izgledati ABA liga naredne sezone?..Pričalo se pre godinu dana da bi Olimpijakos mogao da bude tim koji će igrati ABA ligu, ali nije došlo do konkretnih razgovora na tu temu...Nakon toga se pominjao i Panatinaikos, ali smo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.