Spasavanje Slobodana Ćustića iz Grčke na veliki dan u njegovom životu: Supruga otkrila dirljive detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 18:23

"Spasavanje" Slobodana Ćustića iz Grčke na veliki dan u njegovom životu: Supruga otkrila dirljive detalje

Važno u svačijem životu.

Agonija srpskog glumca Slobodana Ćustića (65) u Grčkoj srećno je završena, pošto su on i njegova supruga preko društvenih mreža uspeli da pronađu nekoga ko će da ih sa jedne lokacije doveze do druge, kako bi došli do svojih kola koja su im se prethodno pokvarila.

Ćustić je problem rešio baš na dan kada je njihovom detetu rođendan, što je njegova supruga Jelena podelila na Fejsbuk profilu.

- Danas je dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dan! I divan dan! Poseban po tome što sam pre 10 godina rodila Zariju. To je moj treći porođaj, ali prvi kod kuće. Volim da kažem da mi je ona šapnula da imam za to snagu. To me je promenilo nabolje, u svakom smislu. Ne samo da sam osvestila snagu i urođenu mudrost tela koju mi žene nosimo u sebi, nego sam upoznala moju predivnu Divna Miljković, dobila novu viziju, vizuru i punoću života za kakvu pre nisam znala - istakla je Jelena.

- Takođe, danas sam osetila još jednom šta znači snaga zajedništva, kroz kontakte sa mnogo ljudi, poznatih i nepoznatih, na Fejsbuku. Toliko vas spremnih da pomogne, da učini... Toliko podrške! I valjda mi se zato nametnula spontano pesma koju pevušim od jutros - mi zajedno možemo sve, mi možemo pobediti sve, nema povlačenja, nema predaje - napisala je ona uz pesmu Ex Revolvera "Nema povlačenja, nema predaje".
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.