Španci se pitaju - da li je Luis Enrike pravi čovek na pravom mestu?

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci se pitaju - da li je Luis Enrike pravi čovek na pravom mestu?

Bez obzira na prvo mesto u grupi, sumnja na Pirinejima već postoji...

U trećem kolu Lige nacija Španija je poražena od Engleske sa 3:2.

Prevagu je donelo maestralno prvo poluvreme Engleza koji su igrali kao u transu, ekipa Luisa Enrikea se konsolidovala u nastavku meča, ali tek za častan poraz od 3:2.

Poraz koji će po mnogo čemu postati istorijski - ovo je prvi put da je Španija primila tri gola na svom terenu u jednom takmičarskom meču!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
I ne samo to, "Furija" nije izgubila takmičarski meč na svom terenu punih 15 godina, poslednji put bilo je to u junu 2003. godine kada su poraženi od Grčke koja je kasnije osvojila Evropsko prvenstvo.

Da li je ovo znak da nešto treba menjati ili ne, ne znamo, ali Luis Enrike će ostati upamćen kao čovek koji je oborio neke negativne rekorde...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luis Enrike: Drugi bi na mom mestu pobio igrače u poluvremenu

Izvor: MozzartSport.com, 15.Okt.2018

Krenuo je sjajno Luis Enrike u septembru da ređa pobede na klupi Španije, pokorio Vembli (2:1), pa izgazio Hrvate (6:0) i kupio navijače ubedljivom igrom protiv Velsa (4:1), a onda je došla ova oktobarska noć i poraz od Engleza (3:2) koji nije katastrofalan, ali otvara pitanje (u španskoj javnosti) -...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.