Španci javljaju - Srbin stiže u Majorku!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci javljaju - Srbin stiže u Majorku!

Mediji sa Pirinejskog poluostrva javljaju da se Majorka nalazi na dobrom putu da na pozajmicu dovede jednog od članova generacije "zlatnih Orlića".

Drugoligaš sa Balearskih ostrva uskoro bi u svoje redove mogao da dovede još jednog srpskog internacionalca, člana omladinske selekcije koja je na Novom Zelandu osvojila titulu prvaka sveta.

Španski mediji javljaju da je Majorka vrlo blizu dogovora sa Olimpijakosom, te da bi Saša Zdjelar (21) do kraja sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trebalo da nastupa za klub sa Baleara kao pozajmljen igrač šampiona Grčke.

Momak koji je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije u Olimpijakos je otišao iz OFK Beograda ali je do sada sakupio tek 16 nastupa u svim takmičenjima i trenutno se na njega ne računa.

Crveno-beli iz Pireja ipak žele da zadrže Zdjelara kao zalog za budućnost, zbog čega će Majorka, u najboljem slučaju, dobiti srpskog reprezentativca na šestomesečnu pozajmicu.

Za španskog drugoligaša trenutno nastupaju Dejan Lekić i Aleksa Damjanac, a svojevremeno su za Majorku nastupali Nikola Gulan, Boško Janković, Veljko Paunović, Vlada Stošić, Goran Milojević i Jovan Stanković.

Podsećamo da su svojevremeno za usluge Saše Zdjelara bili zainteresovani beogradski "večiti" ali ni Zvezda, ni Partizan nisu uspeli da privole mladog vezistu u svoje redove.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Zlatni 'Orlić' novi član Majorke! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2017, 19:19

Španski drugoligaš sa Balearskih ostrva ozvaničio je u petak saradnju sa još jednim srpskim internacionalcem, članom omladinske reprezentacije koja je na Novom Zelandu osvojila titulu prvaka sveta...Jučarašnje najave španskih medija vezane za transfer Saše Zdjelara (21) pokazale su se tačnim,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.