Solun: Hapšenja stranaca zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2020, 14:29

Solun: Hapšenja stranaca zbog krijumčarenja ljudi

Šest stranih državljana uhapšeno je u Solunu zbog sumnje da su se bavili krijumčarenjem ljudi, a prilikom te akcije lakše je povređen jedan policajac, saopštila je danas grčka policija.

Incident se dogodio na putu kod Soluna u nedelju uveče, kada je 25-godišni državljanin Sirije pokušao da pobegne policijskoj patroli na motociklima i tom prilikom povredio je policajca, prenosi portal Katimerini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Vozač je uhapšen, a kod njega u vozilu otkriveno je šest osoba za koje se sumnja da su ilegalni migranti.

Vozač nije imao vozačku dozvolu i preti mu podizanje optužnice za omogućavanje izlaska državljana trećih zemalja, nanošenje štete, neposlušnost i nanošenje telesnih povreda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.